150 godina tradicije i suvremene inovacije Podravske banke

Najstarija banka u Hrvatskoj, Podravska banka, ove godine obilježava 150 godina postojanja. Na stoljetnim temeljima tradicije, banka se profilirala u financijsku instituciju modernog tipa te danas nudi potpun bankarski servis te brojne financijske usluge, kako građanima, tako i poduzetnicima.

Počeci Podravske banke sežu do daleke 1872. kada je počela djelovati Koprivnička dionička štedionica. 1972. godine u Koprivnici se otvara nova moderna zgrada Komercijalne banke i štedionice Koprivnica koja dvije godine nakon toga mijenja ime u Podravska banka Koprivnica, a u toj zgradi posluje i danas. Krajem 80-ih godina prošlog stoljeća Podravska banka postaje dioničko društvo, a desetak godina nakon toga postavlja novu vlasničku strukturu, transformirajući se iz regionalne u najjaču malu banku u Hrvatskoj.

Kontinuiranim prilagođavanjem i nadopunjavanjem usluga, Podravska banka nastoji odgovoriti na zahtjeve i potrebe građana, malih poduzetnika i gospodarstvenika. Zbog toga neprekidno ulaže u profesionalni razvoj zaposlenika kao i razvoj novih tehnologija i procesa. Njegujući temeljne vrijednosti poslovanja brzinu, prilagodljivost i osobni pristup svakom klijentu, banka stvara dugoročne vrijednosti za klijente, zaposlenike, dioničare i društvo.

Danas banka završava proces digitalizacije što označava značajan iskorak na tržištu. Digitalizacija poslovanja omogućit će otvaranje novih kanala komunikacije s klijentima, razvoj novih i unaprjeđenje postojećih funkcionalnosti aplikacija za digitalno bankarstvo te dodatne usluge. Paralelno s lansiranjem novih aplikacija internetskog (POBAklik) i mobilnog bankarstva (POBAgo), Podravska banka predstavila je i novu kampanju: POBA Za sva vremena u kojoj je u serijalu vizuala nastojala prikazati spoj tradicije i suvremenih inovacija prenoseći javnosti poruku da se na stoljetnim temeljima tradicije profilirala u modernu, kreativnu, stabilnu i vodeću srednju banku u Hrvatskoj s dokazanom kvalitetom i inovativnošću prema svim svojim korisnicima.

„Cijenimo izvrsnost, nove ideje, ekspertizu i uslugu na visokoj razini te smo ovom kampanjom nastojali pokazati da naša nova, moderna vizija poslovanja prati sve aktualne trendove u bankarskom sektoru istovremeno zadržavajući tradicijske temelje i povjerenje koje je utkano u živote i poslovanje naših klijenata“, poručuju iz Podravske banke.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI