RASTROJENA ŽENA Šarafcigerom napala policajce, trudnici nožem prijetila smrću

S odvijačem u ruci više puta zamahnula je prema policijskim službenicima kako bi ih ozlijedila


Autor: podravski.hr — 21.05.2018. / 8:41 Crna kronika

Ilustracija / Žena je uhićena zbog napada nožem

Prava drama odvijala se u jednom mirnom podravskom mjestašcu. Ljutita bivša žena uzela je nož i pokušala napasti trudnu poznanicu koja je sada s njezinim bivšim suprugom.

Žena (47) iz Svetog Đurđa, odlukom sutkinje istrage Županijskog suda u Varaždinu, zadržana je na mjesec dana u zatvoru nakon pravog cirkusa koji je napravila iz čiste ljubomore.

– Postoji osnovana sumnja da je okrivljenica 14. svibnja 2018. u Svetom Đurđu, držeći u ruci nož, prišla oštećenici koja je trudna s njezinim bivšim suprugom i rekla joj da će je ubiti – kazali su varaždinski tužitelji i dodali kako je okrivljenica, osnovano se sumnja, još 23. travnja 2018. u Svetom Đurđu, s ciljem da spriječi dvojicu policijskih službenika u postupanju zbog dojave da narušava javni red i mir radila još jedan rusvaj

– S odvijačem u ruci više puta zamahnula je prema policijskim službenicima kako bi ih ozlijedila, no oni su uspjeli svladati njen otpor i spriječiti je u namjeri – stoji u priopćenju varaždinskih tužitelja koje prenosimo u cjelosti.

Istražni zatvor nasilnoj ženi izrečen je zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela ili počinjenja kaznenog djela kojim prijeti. Tužitelji će je procesuirati zbog dva kaznena djela, prijetnje i pokušaja prisile prema službenoj osobi. Ozbiljno joj prijeti bezuvjetan zatvor. (ke)

Foto Ilustracija