500. ROĐENDAN LUDBREGA Antunu Kranjčecu nagrada za životno djelo, Nikola Novosel Miška počasni građanin

Gradonačelnik Marijan Krobot nakon uvodnih pozdrava u svojem govoru prisjetio se što se sve u gradu napravilo u proteklih godinu dana


Autor: podravski.hr — 20.03.2013. / 10:14 Aktualno

LUDBREG – Svečanom sjednicom u dvorani Pučkog otvorenog učilišta obilježen je 500. rođendan grada Ludbrega, a kruna proslave bilo je uručenje javnih priznanja zaslužnima.
Nagradu Grada za životno djelo dobio je Antun Kranjčec, a počasnim građaninom Ludbrega proglašen je Nikola Novosel Miška iz Križevaca. Medalje Grada dobili su ugledni privatnici Tomo Kranjčec i Zlatko Sova.
Gradonačelnik Marijan Krobot nakon uvodnih pozdrava u svojem govoru prisjetio se što se sve u gradu napravilo u proteklih godinu dana.
– Protekla godina nam je bila jedna od najtežih u novijoj povijesti i svi osjećamo teret krize. Unatoč tome, možemo reći da se ostvarenje pojedinih projekata realiziralo u dobroj dinamici i da smo nastojali u skladu s proračunskim mogućnostima olakšati život našim građanima – rekao je Krobot.
Zahvalnice grada Ludbrega dobili su: Madica Havaić, Edita Kutnjak Zlatar, Nenad Novosel, Martin Moslavac, Marijan Horvat, Tihomir Bendelja, Matija Vrbanić, Štefanija Horvatić, Marijan Kovačić, Antonio Štefanek, Milka Kučeković, Stjepan Triplat, Slavica Petrović, Slavo Međimurec, Velimir Kolak, Goran Horvat i Pekara Beny.
Plakete grada Ludbrega dobili su Osnovna škola Ludbreg, DVD Hrastovsko, ŠNK Gora iz Globočeca i Mladost iz Sigeca Ludbreškog, ŠRK Ludbreg, KK Grafičar i Shito Ryu karate do klub Zen.
Izvještava: HRVOJE JURČIĆ
Na fotografiji: svi nagrađeni s gradskim čelnicima