A TAMAN HTIO NA EGZOTIČNO PUTOVANJE Tehnički direktor NK Slavena pao s trešnje i slomio petu

Robert Kerovec brao je trešnje u svojem dvorištu, a kada je htio sići, noga mu se izmaknula na grani nakon čega je izgubio ravnotežu i pao na tlo


Autor: podravski.hr — 24.06.2013. / 10:21 Stil

KOPRIVNICA – Tehnički direktor NK Slavena Robert Kerovec doživio je nesvakidašnju nesreću zbog koje je s teškim ozljedama završio u koprivničkoj Općoj bolnici.
Brao je trešnju u svojem dvorištu, a kada je htio sići, noga mu se izmaknula na grani nakon čega je izgubio ravnotežu i pao na tlo. Teško se ozlijedio, a taj će događaj pamtiti, kako je rekao, zauvijek.
Supruga ga je odgovarala od rizičnog penjanja. No, kako su se na vrhu zacrvenile trešnje, Kerovec nije mogao odoljeti. Popeo se, a kada je pobrao omiljeno mu voće i krenuo sići supruga mu je htjela dodati ljestve, no on je to odbio već je htio bez pomoći doskočiti na tlo. No, doskočio je nezgodno i s nekoliko metara visine pao ‘ko torba’ na zemlju te za nekoliko minuta završio u bolnici.
Osim boli koju trpi u koprivničkoj bolnici u kojoj je zadržan na promatranju, propao mu je i cijeli godišnji odmor u inozemstvu, točnije u Cipru, koji je trebao provesti sa suprugom. Kontaktirali smo ga dan nakon bolnog pada.
– Ma super sam sada, samo što sam u bolnici i sve me boli. Slomio sam petu i sve mi je nateklo. Ne znam je li još nešto slomljeno, ali je velika oteklina i još nisam dobio langetu. Oporavak će biti najmanje tri mjeseca i zasad mi je propao cijeli godišnji – žalosno će Kerovec.
Na fotografiji: Kerovec (desno) ženu ipak nije odveo na Cipar ovaj tjedan