Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Aglomeracija Križevci: Do sada kupljeni traktor, bager i kamion

Aktivnosti na rekonstrukciji i izgradnji sustava vodoopskrbe i odvodnje u sklopu projekta aglomeracije nastavili su se i u prosincu, objavili su iz Grada Križevaca.

Podsjetimo, radovi se izvode u Lemešu Križevačkom, Majurcu, Prikraju, ulici Ferde Kerna i naselju Kosovec gdje je sveukupno napravljeno 3.500 metara vodovodne mreže i 3.400 metara odvodnje te 100 priprema za kućne priključke vodovoda i odvodnje.

Za aktivnost Izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Križevci završen je postupak pregleda i ocjene ponuda dok je aktivnost Nabave opreme za redovito održavanje vodoopskrbe i sustava ugovorena i do sada su isporučeni traktor, kombinirani bager i kamion, a isporuka ostale opreme očekuje se tijekom ove godine.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI