Aglomeracija u Koprivnici može krenuti: KC Vode potpisale 11 milijuna vrijedan ugovor

U prostorijama Koprivničkih voda potpisan je ugovor o obavljanju poslova stručnog nadzora u sklopu projekta Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracija Koprivnica koji je sufinanciran sredstvima iz Europske unije. Vrijednost ugovora iznosi preko 11 milijuna kuna, a potpisali su ga Sladoljub Pezerović, direktor Investinženjeringa te Zdravko Petras, direktor Koprivničkih voda.

– U sklopu ugovora predviđen je stručni nadzor gradnje i opremanja proširenja postojećeg sustava odvodnje na nova naselja u aglomeraciji Koprivnica, izgradnja i rekonstrukcija sustava odvodnje i vodoopskrbe na području grada Koprivnice te izgradnja i rekonstrukcija NUS-a i rekonstrukcija objekata na UPOV-u Herešin – rekli su iz Koprivničkih voda. Potpisanim ugovorom o stručnom nadzoru ostvareni su svi preduvjeti za početak raodva na projektu Aglomeracija Koprivnica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI