Aglomeracija u punom zamahu: U Hlebinama i Sigecu radovi vrijedni 53 milijuna!

Radovi na aglomeraciji u koprivničkoj Podravini u punom su zamahu, a bageri su “okupirali” i Hlebine i Sigetec. Obišli su ih ovaj tjedan koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras. Trenutno se radi na izgradnji gravitacijskog cjevovoda.

-Ugovorena vrijednost građevinskih radova s izvođačem Radnik za sustav odvodnje naselja Hlebine i Sigetec iznosi nešto više od 53 milijuna kuna. Ovim projektom, zajedno stvaramo uvjete za kvalitetniji život u našim općinama – kazao je Mišel Jakšić, gradonačelnik.

Kako doznajemo, tamo je planirana gradnja ukupno 27.881 metara kanalizacijske mreže i osam crpnih stanica. U Hlebinama na dionici rade tri ekipe te je izgrađeno već 9,5 kilometara kanalizacije u Hlebinama i 3,5 kilometara u Sigecu.

-Radovi dosta dobro napreduju tako da ovdje očekujemo završetak radova da kraja ožujka sljedeće godine. Tlačni cjevovodi od Peteranca do Sigeca i od Sigeca do Hlebina su zatrpani te je ova cjelina u potpunosti funkcionalno gotova. Mogućnost priključenja očekujemo do proljeća iduće godine – kazao je Zdravko Petras, direktor Koprivničkih voda.

FOTO Grad Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI