KOJI NEUGODNJAK Političari i menadžeri podbadali pijanog načelnika zbog izlijetanja s ceste

Kolman je danas bio glavna zvijezda među političarima, doktorima i ostalima na svečanosti koji nisu propustili priliku da ga malo pecnu


Autor: podravski.hr — 18.12.2018. / 14:54 Aktualno

Damir Felak s Kolmanom (u pozadini Štromar i Jakšić)

Direktor koprivničke Veterinarske stanice Danimir Kolman, HNS-ov načelnik općine Rasinja, nakon prošlotjedne epizode u kojoj je pod utjecajem alkohola sletio s ceste te prenoćio u policiji pojavio se danas na predstavljanju magnetske rezonance u koprivničkoj Općoj bolnici.
Kolman je bio glavna zvijezda među kolegama političarima, doktorima i ostalim okupljenima koji nisu propustili priliku da ga malo pecnu.
– Di si, Fittipaldi – dobacio mu je saborski zastupnik HDZ-a Damir Felak i s njime se srdačno rukovao.
Emerson Fittipaldi, inače, umirovljeni je brazilski vozač Formule 1, dvostruki svjetski prvak i jedan od najboljih vozača u povijesti tog sporta.
Felakovo i Kolmanovo rukovanje gledao je Kolmanov stranački šef, potpredsjednik Vlade Predrag Štromar koji je tog časa bio u društvu gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića (SDP). No, Štromar se s njim tada nije rukovao.
Julio Kuruc, predsjednik Uprave Podravske banke, također nije propustio podbosti rasinjskog načelnika.
– Evo, sad si me poslikal s najboljim šoferom – našalio se Kuruc s našim fotoreporterom
Kolman je otrpio šale i od ostalih kolega i poznanika koji su mu prilazili. Nakon izlijetanja i privođenja na sud koji ga je kaznio s 12.000 kuna i tri mjeseca bez vozačke, Kolman je Podravskom potvrdio da je previše popio i da je te noći krivo procijenio zavoj.
– Bila je to kriva procjena, ne skrivam svoju odgovornost. Srećom, nitko nije bio ugrožen i to je najvažnije – rekao nam je Kolman. (sm)

Golf Danimira Kolmana zaglavio u kanalu

Julio Kuruc s kćeri

FOTO: NIKOLA WOLF