AKCIJA POLICIJE I HAK-a Doministar Darko Ledinski zasjeo na motocikl s Malim Podravskim u ruci

Preventivna akcija 'Sigurno na dva kotača' namijenjena je promicanju prometne kulture svih sudionika u prometu, s naglaskom na kulturu vozača motocikala


Autor: podravski.hr — 13.04.2013. / 15:44 Stil

KOPRIVNICA – Akcija Autokluba Koprivnica i prometne policije ‘Sigurno na dva kotača’ privukla je danas na Zrinski trg u Koprivnici čak 300-tinjak motorista i motoristica iz Koprivnice, Zagreba, Austrije i Mađarske.
Peta po redu preventivna akcija namijenjena je promicanju prometne kulture svih sudionika u prometu, s naglaskom na kulturu vozača mopeda i motocikala kojih će s nadolazećim sunčanim danima biti sve više na našim prometnicama, kako su rekli načelnik koprivničke prometne policije Damir Jančijev i tajnik Auto kluba Boris Dušić.
– Auto klub Koprivnica radi na nizu preventivnih akcija, a ovom želimo informirati i senzibilizirati javnost glede pojave motociklista i mopedista. Oni su ugroženi sudionici prometa, a sad će biti uobičajena pojava na cestama – rekao Dušić.
Izvještava: EMA GREGUREK
Na fotografiji: Darko Ledinski, zamjenik ministrice socijale, pridružio se akciji na motociklu s Malim Podravskim u ruci