Andrija se utopio u cisterni: “Povukao se nakon smrti supruge”

U vinogradarskom predjelu Molvice pokraj Đurđevca prošli utorak oko 13 sati u cisterni za vodu pronađeno je beživotno tijelo 62-godišnjeg Andrije Perčulije. Nesretni Andrija nedavno se doselio u svoju klijet u kojoj je bila i cisterna za vodu, a njegovo beživotno tijelo našla je šogorica koja mu je svakodnevno donosila hranu.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Andrija je porijeklom iz Budrovca, a donedavno je živio u Kalinovcu.

– Živio je sam. Supruga mu je umrla prije dvije godine, a nisu imali djecu. Pretpostavljamo da mu je pozlilo dok je uzimao vodu iz cisterne te da je pao u nju, što je bilo kobno – kažu nam poznanici pokojnog Andrije Perčulije.

Tragična Andrijina smrt šokirala je Budrovčane koji ističu kako je bio dobričina, a posebno ga je pogodila smrt supruge.

– Nakon što mu je umrla supruga, Andrija se povukao i rijetko smo ga viđali. Ona mu je bila sve na svijetu, a tu u Budrovcu ima rodbinu koja je vodila brigu o njemu nakon što je došao živjeti u svoju klijet – kažu Budrovčani.

FOTO Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI