ANKETA Počela bitka za prevlast u županijskom HDZ-u, što mislite tko bi bio najbolji izbor za tu važnu političku funkciju

Kako podravski.hr neslužbeno doznaje, sve je više nezadovoljnika potezima i agilnošću sadašnjeg šefa stranačke organizacije, dožupana Darka Sobote


Autor: podravski.hr — 30.10.2017. / 16:27 Aktualno

Tribina HDZ-a u Koprivnici - kome će članstvo na kraju pljeskati

Zahuktala se bitka za prevlast u županijskom HDZ-u. Kako podravski.hr neslužbeno doznaje, sve je više nezadovoljnika potezima i agilnošću sadašnjeg šefa stranačke organizacije, dožupana Darka Sobote.
Stranački kuloari bruje kako je Soboti najozbiljniji protukandidat ugledni koprivnički odvjetnik Krešimir Papac, čovjek koji je kao kandidat za gradonačelnika Koprivnice na proljetnim izborima poražen od Mišela Jakšića (SDP), ali ušao je u drugi izborni krug.
Ambicija za tu funkciju, zasad vrlo stidljivo, imaju i golski načelnik dr. Stipe Milinković te saborski zastupnik HDZ-a Damir Felak. Tu je pak i načelnik Kloštra Podravskog Siniša Pavlović.
No, čini se kako dio moćnog HDZ-ova lobija u Zagrebu i Podravini – a navodno ga predvodi general Mladen Markač – ipak preferira Krešimira Papca. Što je se na kraju doista dogoditi te hoće li Sobota preživjeti izbornu skupštinu – ostaje da se vidi.
A što vi mislite? Tko bi po vama bio najbolji predsjednik koprivničko-križevačkog HDZ-a?
[socialpoll id=”2469453″]