ANKETA: Što biste promijenili u Koprivnici, čega nedostaje?

Grad Koprivnica trenutno je u izradi Strategije razvoja Grada Koprivnice za razdoblje 2021. – 2030. i provodi anketu među građanima kako bi dobili objektivno mišljenje o problemima u njihovom gradu i njihovoj viziji razvoja grada do 2030. godine.

-Također, trenutno je u fazi priprema Kulturno turističke strategije grada Koprivnice do 2030. godine u sklopu projekta ReVITAlize koji se provodi u okviru Interreg V-A programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Kulturno-turistička strategija grada Koprivnice temeljni je razvojni dokument za područje turizma i kulture kojim će se pokrenuti novi razvojni ciklus turizma na području grada Koprivnice i okolice – naveli su u Gradu.

Mole građane da izdvoje 5 do 7 minuta i svojim odgovorima pripomognu u određivanju budućnosti razvoja svoga grada, popunjavanjem kratkog anketnog upitnika putem sljedećih poveznica:

Građani

Anketa – Strategija razvoja Grada Koprivnice

Kultura

Anketa – Kulturno turistička strategija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI