Antihoroskop Podravskog: Lav je egoistična i razmažena princeza!

Umišljeni lav uvjeren je da je bogomdan, a ako nije u centru pažnje, ima živčani slom i postaje dramatična, razmažena princeza. Okupiran je sam sa sobom i sebi je centar svijeta pa često uopće ne primjećuje što se oko njega događa, a druge ljude uopće ne čuje jer mu je fokus u potpunosti na njemu samome.

Ako ste mazohist i paćenik kojemu je cilj biti s nekim kome ćete stalno udovoljavati, laskati mu, a zauzvrat ne dobivati baš ništa, lav je idealna osoba za vas. Lavovi vole isticati koliko su velikodušni i uslužni, no istina je da sve što rade, rade samo i isključivo zbog priznanja, zahvalnosti i veličanja svog ega. Ako vam pomognu ili nešto poklone, morat ćete im do groba iskazivati zahvalnost i govoriti im koliko su divni i krasni te nevjerojatno uviđavni i brižni. Njima se stalno mora govoriti i pokazivati kako su najvažniji i savršeni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI