Antonio i Pajdaši snimili spot pa poručili: Nigde ni lepše i #ostanidoma

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Doznajemo kako su Codec production i Televizija Križevci snimili spot (prije mjera socijalnog distanciranja) za pjesmu autora Antonia Razuma – Nigde ni lepše. Jer, kako kažu, zaista, u ove dan kad #ostanimodoma nigde i nije lepše.

Planirana je promocija spota, no kako je spot gotov, a javnih okupljanja nema, dogovorili su emitiranje spota u javnost.

Sa snimanja spota / Prije mjera socijalnog distanciranja

“Pjesma je nastala spontano i iz srca te ljubavi prema svom kraju, tekst je osvojio prvu nagradu u Križevcima na 2. tamburaškoj pajdašiji autorskih pjesama 2008. godine u izvedbi Tamburaškog sastava “Nova nada”. Pjesma je napisana 2005. god. u svega cca. 20 minuta i ostala u ladici do danas”, rekao je Antonio Razum.

“Hvala svim sudionicima u ovom projektu (bivšem “Tamburaškom sastavu Nova Nada” ,KUD-u “Prigorec” iz Sv. Petra Orehovca, tamburašima pajdašima iz drugih sastava.. Hvala i Zoranu Ruklinu na predivnom ambijentu klijeti njegovog malog carstva u Gariću – Čabrajima. Obitelji i prijateljima. Te Marku Vickoviću na studiju.”, navodi i dodaje i obitelj Kralj na klijeti i vinogradu. Obitelj Razum pripremila je tradicionalnu hranu, a pomogla im je i obitelj Petric.

FOTO Tomislav Belušić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI