APOKALIPTIČNA NORIJADA Policija traga za osobama koje su sinoć zapalile klupe u parku!

Materijalna šteta u dvije posljednje noći norijade već se mjeri u desecima tisuća kuna. Ne pamti se takvo divljanje maturanata u Koprivnici


Autor: podravski.hr — 18.05.2013. / 8:13 Aktualno

KOPRIVNICA – Još jedna apokaliptična noć na maturantskoj norijadi u u središtu Koprivnice. Policija je jutros zatekla zapaljene i strgane klupe, a navodno je u noći provaljeno u dva automobila parkirana u tom dijelu grada!
Policijski inspektori trenutačno provode očevid nakon čega će podići kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja. Materijalna šteta u dvije posljednje noći norijade već se mjere u desecima tisuća kuna. Ne pamti se takvo divljanje maturanata u Koprivnici.
Jučer ujutro, podsjetimo, komunalni redari i policija zatekli su strgana vrata javnog zahoda u parku, razbijeno staklo butika Mustang i ljekarne na Florijanskom trgu te oštećenja na pročeljima i klupama u središtu Koprivnice.
Gradonačelnica Vesna Želježnjak istaknula je jučer kako je očito zakazao kućni odgoj. Što će tek biti večeras, zadnji dan norijade, nitko ne zna. U policiji i gradskoj upravi najavili su pojačane mjere i pozvali maturante da ne prave nered.
Izvještava: DUBRAVKO VUTUC
park klupe 2
– Najmanje deset klupa u parku potpuno je uništeno