Asfalt će dobiti dionice duge pet kilometara

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U sklopu programa održavanja nerazvrstanih cesta, Općina Molve će  asfaltirati dionice šljunčanih putova u ukupnoj dužini od pet kilometara.

Projekt je vrijedan 2,8 milijuna kuna, a asfalt će dobiti odvojak u predjelu Pavlove od Konačke ulice u Molvama do spoja sa županijskom cestom prema Đurđevcu, predio Jadi u Repašu te predjeli Đurđevčaki i Beljevine prema Molvama Gredama.

– Proveden je natječaj za izvođača i radovi bi trebali početi do kraja ovog mjeseca. Cilj nam je da što više šljunčanih putova dobije asfalt jer ćemo na taj način modernizirati ceste u našoj nadležnosti te smanjiti izdatke za njihovo održavanje. Plan je da se svi predviđeni asfalterski radovi obave do proslave Dana općine koja je u kolovozu – kaže Zdravko Ivančan, načelnik Općine Molve.

Asfaltiranjem šljunčanog puta u predjelu Pavlove rasteretit će se promet kroz Đurđevačku ulicu gdje vozači imaju problema prilikom mimoilaženja zbog preuske ceste. – Nakon asfaltiranja uvest ćemo ograničenja za određene skupine vozila u Đurđevačkoj ulici te na taj način doprinijeti sigurnosti u prometu – zaključio je Zdravko Ivančan.

FOTO Dinko Borozan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI