Asfalt će dobiti dionice duge pet kilometara

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U sklopu programa održavanja nerazvrstanih cesta, Općina Molve će  asfaltirati dionice šljunčanih putova u ukupnoj dužini od pet kilometara.

Projekt je vrijedan 2,8 milijuna kuna, a asfalt će dobiti odvojak u predjelu Pavlove od Konačke ulice u Molvama do spoja sa županijskom cestom prema Đurđevcu, predio Jadi u Repašu te predjeli Đurđevčaki i Beljevine prema Molvama Gredama.

– Proveden je natječaj za izvođača i radovi bi trebali početi do kraja ovog mjeseca. Cilj nam je da što više šljunčanih putova dobije asfalt jer ćemo na taj način modernizirati ceste u našoj nadležnosti te smanjiti izdatke za njihovo održavanje. Plan je da se svi predviđeni asfalterski radovi obave do proslave Dana općine koja je u kolovozu – kaže Zdravko Ivančan, načelnik Općine Molve.

Asfaltiranjem šljunčanog puta u predjelu Pavlove rasteretit će se promet kroz Đurđevačku ulicu gdje vozači imaju problema prilikom mimoilaženja zbog preuske ceste. – Nakon asfaltiranja uvest ćemo ograničenja za određene skupine vozila u Đurđevačkoj ulici te na taj način doprinijeti sigurnosti u prometu – zaključio je Zdravko Ivančan.

FOTO Dinko Borozan

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI