Asfalt im zadaje samo probleme: Najopasnije je kad se mimoilazite s autom

Podravski list profile

U samom središtu đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac na cesti je zbog pukunuća cijevi nekadašnjeg uličnog vodovoda propao asfalt. Nastalo oštećenje stvara velike probleme mještanima i vozačima koji moraju biti itekako oprezni prilikom prolaska tim dijelom naselja.

– Odmah nakon puknuća cijevi sanirana je bankina kako ne bi došlo do daljnjeg propadanja asfalta. No, već dva mjeseca propali asfalt uz bankinu nije saniran, a istu situaciju imamo i na samom ulazu u Budrovac iz smjera Čepelovca – kaže Saša Zebec, predsjednik Mjesnog odbora.

Za saniranje bankine pobrinula se gradska uprava, dok bi oštećenje asfalta morala sanirati Županijska uprava za ceste u čijoj je nadležnost glavna prometnica u naselju.

– Posebna opasnost prijeti prilikom mimoilaženja vozila. Jedan od zaštitnih znakova je maknut i vjerojatno ga je “pokupio” netko od vozača koji nije navrijeme uočio oštećenje. Prava je sreća da se zbog ovog oštećenja dosad nije dogodila nijedna nesreća – dodaje Saša Zebec.

Budrovčani se nadaju da će oštećenje uskoro biti sanirano te da će i ostale rupe na glavnoj cesti biti pokrpana. – Kompletna cesta kroz naselje puna je udarnih rupa i mjerodavni su upoznati s tim oštećenjima. Sad kreće sezona asfalterskih radova pa se nadamo da Županijska uprava za ceste neće zaboraviti sanirati oštećenja u našem naselju – zaključio je Saša Zebec.

FOTO Darko Imbriša

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI