Asfaltirali nerazvrstane ceste

U općinskim naseljima na području Sokolovca prošli tjedan završili su radovi na modernizaciji općinskih nerazvrstanih cesta vrijedni 1,5 milijuna kuna, u čemu je Općina sudjelovala s čak 900 tisuća kuna svog novca. Asfaltirana je tako dionica Mali Botinovac kroz naselje, cesta put Andrašića u Sokolovcu, dionica Široko Selo – Križ Gornji, županijska cesta Hudovljani – Gornja Velika, a uskoro će završiti i radovi na cesti Put Viteza – Domaji. 

– Radovi na modernizaciji županijskih cesta provode se na temelju sporazuma između Općine i ŽUC-a na način da Općina financira radove na pripremi podloge, a ŽUC radove asfaltiranja. Pripremne radove izvodilo je poduzeće JUG d.o.o. iz Domaja, a asfaltiranje poduzeće Pavlic-asfalt-beton d.o.o. Radove na modernizaciji općinskih nerazvrstanih cesta izvodilo je poduzeće PZC Varaždin d.d. – poručuju iz Općine Sokolovac.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI