Asfaltirat će cestu u Strossmayerovoj u Podravskim Sesvetama

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Cesta u Ulici Josipa Jurja Strossmayera dobit će novi asfalt. Općina je za investiciju vrijednu 500.000 kuna dobila potporu od 150.000 kuna od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te u svom proračunu osigurala preostalih 350.000 kuna. U Strossmayerovoj ulici cesta je u katastrofalnom stanju pa je ta dionica u dužini od 3,2 kilometra uvrštena među prioritete.

– Kompletna cestovna infrastruktura na području naše općine nakon završetka izgradnje kanalizacije u lošem je stanju i ovim projektom krećemo u planirana asfaltiranja. Strossmayerova ulica u najlošijem je stanju i zbog toga je uvrštena u prioritet. Plan je da se radovi obave u ovoj godini – kaže Mladen Sitek, donačelnik Općine Podravske Sesvete.

Općina je dobila i 168.000 kuna od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za kupnju traktora s priključcima koji će koristiti općinski komunalni pogon.

Strossmayerova ulica u najlošijem je stanju i zbog toga je uvrštena u prioritet

– Kupnjom traktora poboljšat će se uređenje i održavanje javnih površina, a u  idućoj godini planiramo i kupnju dodatnih priključaka – dodao je Sitek.

Foto Dinko Borozan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI