Astrologija o navikama znakova : Ovaj horoskopski znak najbolji je i najodaniji prijatelj!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sretni su oni koji imaju prave prijatelje, posebno ako ih ‘vuku’ još iz djetinjstva ili iz prvih školskih klupa jer tada ste zajedno već prošli sito i rešeto i znate da se u njega možete pouzdati.

No, postoji taj jedan horoskopski znak koji je svima najbolji prijatelj i ako ga imate u svom životu, vi ste zaista sretan čovjek.

Radi se o vodenjacima. Njima je glavna odlika prijateljstvo, sa svima stvaraju dobre odnose i veliki su humanisti. Vodenjak na ljude gleda kao na jedinstvene osobe, a svaka ima potencijal postati mu prijatelj, bez obzira na to koju ulogu zauzima u njihovu dotadašnjem životu.

Iako znaju djelovati pomalo distancirano, to je zato što će vodenjak s lakoćom svoje emocije staviti sa strane kako bi hladne glave svima pomogao. Iskreni su, radoznali i otvoreni. Vrlo su izravni i vjerujte da vam vodenjak nikada neće lagati. Ako vam nešto ne stoji dobro, on će vam to i reći, ali ima taj neki šarm u sebi zbog čega se ne možete naljutiti jer će i kritiku izreći na simpatičan i duhovit način.

Ako vam je i lagao, vodenjak je to učinio više kako bi izbjegao neugodnosti s kojima se ne zna nositi, a zasigurno nije iz zlobe i pakosti.

Oni su otvoreni i zabavljači, vrlo su pronicljivi i inteligentni iako se ponekad čini kako svoju inteligenciju ne iskoriste u punom potencijalu jer znaju biti lijeni.

Sjajni su sugovornici jer znaju poslušati, no ne vole kada im se nešto nameće. Ono što žele, oni i dobiju. Ako im pristupite na ispravan način, poslušat će vas i uvažiti vaše mišljenje.

Nemirnog su duha pa ih je teško držati na jednom mjestu. Ako ne mogu mijenjati mjesto boravka, promijenit će prostor u kojem žive, stil odijevanja ili boju kose. U društvu su omiljeni jer su rođeni zabavljači, ne zamaraju se nebitnim stvarima i dozvoljavaju ljudima, posebice svojim prijateljima, da budu ono što jesu.

FOTO boundaries.me

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI