Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Bartol prvi do 8. stupnja Alohe

Učenik Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, Bartol Varović, prvi je u Koprivnici položio 8. stupanj škole mentalne aritmetike Aloha.

–  Posebno smo ponosni na Bartola koji je prvi u Koprivnici položio Kids 8. stupanj, te stoga dobio posebnu diplomu ALOHA International – poručili su organizatori.

Pohvale zaslužuje, poručuju, i njegova trenerica Valentina Kovaček Mikulan koja ga je pratila na tom putu i bila mu motivacija i podrška.

Aloha program intelektualnog i mentalnog razvoja osmišljen je za djecu u dobi d 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način, i zato se još naziva i “trening za mozak”. ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

Facebook
Twitter
Email
ISKUSTVO PACIJENTA

VIDEO Unatoč bolnoj operaciji koljena, Mirko na kontrole putuje biciklom!

požiraki

Tradicionalna đelekovečka tjestenina postaje nematerijalno kulturno dobro!

MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je najjednostavniji recept za sok od ljekovite biljke koju mnogi zanemaruju

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Na akciji dobrovoljnog darivanja krvi prikupljeno je 440 doza

NA LOKACIJAMA OD TURISTIČKOG ZNAČAJA

U sklopu projekta “Hrvatska prirodno tvoja” posađeno 48 stabala

misli na zdravlje

Ako imate visoki krvni tlak, smanjite unos soli!

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI