Bartol prvi do 8. stupnja Alohe

Učenik Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, Bartol Varović, prvi je u Koprivnici položio 8. stupanj škole mentalne aritmetike Aloha.

–  Posebno smo ponosni na Bartola koji je prvi u Koprivnici položio Kids 8. stupanj, te stoga dobio posebnu diplomu ALOHA International – poručili su organizatori.

Pohvale zaslužuje, poručuju, i njegova trenerica Valentina Kovaček Mikulan koja ga je pratila na tom putu i bila mu motivacija i podrška.

Aloha program intelektualnog i mentalnog razvoja osmišljen je za djecu u dobi d 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način, i zato se još naziva i “trening za mozak”. ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI