Baš ih je predivno vidjeti na okupu: Proslavili desetu obljetnicu svećeništva

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Župa svetih Kuzme i Damjana u Kuzmincu, naselju na području općine Rasinja, bila je domaćin proslave desete obljetnice svećeništva svećenika Zagrebačke crkvene pokrajine.

Jubilarci iz naše Varaždinske biskupije su Davor Šumandl, župnik u Koprivnici, Marko Rac, župnik u Đurđevcu, Igor Radašić, župnik u Kuzmincu i Imbriovcu, Neven Blažon, župnik u Bednji, Tomislav Dodlek, župnik u Biškupcu, Josip Đurin, župnik u Varaždinu, Danijel Herceg, župnik u Gornjem Jesenju i Vrbnom, Gabrijel Jagarinec, župnik u Šibeniku, Ivan Kljunić, župnik u Kotoribi, Tomislav Kos, župnik u Pribislavcu, Žarko Pavlović, voditelj Hrvatske katoličke misije Srca Isusova u Tuttlingenu i Alexsandre Djivoedo, duhovnik u školi u Beninu.

Vrhunac zahvale bila je svečana koncelebrirana sveta misa koju je predvodio monsinjor Josip Mrzljak, umirovljeni varaždinski biskup u zajedništvu s monsinjorom Jurjem Bateljom, postulatorom kauze za proglašenje svetim blaženog Alojzija Stepinca i nekadašnjim odgojiteljem u Sjemeništu i rektorom Bogoslovije te Vladom Razumom, duhovnikom u Nadbiskupijskom bogoslovnom sjemeništu u Zgrebu.

– Želim svima nama postojanost, snagu, ustrajnost i vjernost u daljnjem služenju Trojedinome Bogu, Crkvi i hrvatskom narodu – kaže Igor Radašić.

Ustupio Igor Radašić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI