Baš ih je predivno vidjeti na okupu: Proslavili desetu obljetnicu svećeništva

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Župa svetih Kuzme i Damjana u Kuzmincu, naselju na području općine Rasinja, bila je domaćin proslave desete obljetnice svećeništva svećenika Zagrebačke crkvene pokrajine.

Jubilarci iz naše Varaždinske biskupije su Davor Šumandl, župnik u Koprivnici, Marko Rac, župnik u Đurđevcu, Igor Radašić, župnik u Kuzmincu i Imbriovcu, Neven Blažon, župnik u Bednji, Tomislav Dodlek, župnik u Biškupcu, Josip Đurin, župnik u Varaždinu, Danijel Herceg, župnik u Gornjem Jesenju i Vrbnom, Gabrijel Jagarinec, župnik u Šibeniku, Ivan Kljunić, župnik u Kotoribi, Tomislav Kos, župnik u Pribislavcu, Žarko Pavlović, voditelj Hrvatske katoličke misije Srca Isusova u Tuttlingenu i Alexsandre Djivoedo, duhovnik u školi u Beninu.

Vrhunac zahvale bila je svečana koncelebrirana sveta misa koju je predvodio monsinjor Josip Mrzljak, umirovljeni varaždinski biskup u zajedništvu s monsinjorom Jurjem Bateljom, postulatorom kauze za proglašenje svetim blaženog Alojzija Stepinca i nekadašnjim odgojiteljem u Sjemeništu i rektorom Bogoslovije te Vladom Razumom, duhovnikom u Nadbiskupijskom bogoslovnom sjemeništu u Zgrebu.

– Želim svima nama postojanost, snagu, ustrajnost i vjernost u daljnjem služenju Trojedinome Bogu, Crkvi i hrvatskom narodu – kaže Igor Radašić.

Ustupio Igor Radašić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI