Bešćutna vozačica djevojčicu ‘pokupila’ na zebri i zbrisala. Policija joj je jučer ipak ušla u trag…

Pronađena je vozačica (36) koja je u ponedjeljak u Koprivnici toyotom naletjela na 12-godišnju djevojčicu


Autor: podravski.hr — 23.05.2018. / 9:00 Crna kronika

Ilustracija / Policija molila građane za pomoć

Zahvaljujući dojavama građana, pronađena je vozačica (36) koja je u ponedjeljak u Koprivnici toyotom naletjela na 12-godišnju djevojčicu koja je prelazila zebru.
“U ponedjeljak, 21. svibnja, oko 14.15 sati u Koprivnici, na pješačkom prijelazu u Ulici braće Radić, osobni automobil je naletio na pješakinju, koja je pala i lakše je ozlijeđena. Nepoznata vozačica napustila je mjesto događaja i policija je za njom tragala. No, zahvaljujući dojavama građana, jučer su dobiveni podaci temeljem kojih je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je prometnu nesreću uzrokovala 36-godišnja vozačica, upravljajući osobnim automobilom toyota koprivničke registracijske oznake. Protiv vozačice biti će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Zahvaljujemo medijima na prenošenju vijesti o traganju za vozačicom te sugrađanima koji su nam dali korisna saznanja koja su rezultirala utvrđivanjem identiteta nepoznate vozačice”, priopćeno je jutros iz koprivničke Policijske uprave.
A nas i dalje muči ona vječna enigma – što ti mora biti u glavi da automobilom udariš dijete i potom zbrišeš s mjesta nesreće? Kakav to čovjek moraš biti? (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA