BEŠĆUTNI GAD Varaždinska i koprivnička policija već dva dana tragaju za vozačem koji je teško ozlijedio pješaka i ostavio ga da leži u mrkloj noći

Bio je prilično pijan, u bolnici mu je kasnije izmjereno visokih 2,09 promila, nije bio ni osvijetljen, niti je nosio svjetliju ili reflektirajuću odjeću


Autor: podravski.hr — 09.10.2018. / 15:51 Crna kronika

Ilustracija / Policija i dalje intenzivno traga za fantomskim vozačem

Policijski službenici varaždinske i koprivničke Policijske uprave već dva dana neuspješno tragaju za vozačem koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak kod Selnice Podravske teško ozlijedio pješaka (31).
Bešćutni je vozač oko 1.30 sati, upravljajući mračnom prometnicom, automobilom odbacio nesretnog pješaka na strnište kukuruza pored kolnika, no nije se zaustavio kako bi mu pomogao ili pozvao pomoć, već je automobilom pobjegao s mjesta nesreće u nepoznatom smjeru.
Nije točno poznato ni što je pješak, inače iz Đelekovca kod Koprivnice, radio tamo u gluho doba noći, i to pješačio u suprotnom smjeru od mjesta u kojem inače živi.
Bio je prilično pijan, u bolnici mu je kasnije izmjereno visokih 2,09 promila, nije bio ni osvijetljen, niti je nosio svjetliju ili reflektirajuću odjeću. Kako doznajemo u koprivničkoj Općoj bolnici, ima ozbiljne prijelome obje potkoljenice i druge ozljede po tijelu.
Kako je kriminalističko istraživanje u tijeku, zasad nije poznato tko je dojavio policiji i hitnoj pomoći za nesreću. Odnosno, je li to bio sam pješak ili netko od mještana Selnice Podravske jer se nesreća dogodila stotinjak metara od izlaza iz tog mjesta u smjeru Malog Bukovca kod Ludbrega.
Kako god bilo, ako policajci pronađu vozača čeka ga kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, ali i nepružanja pomoći teško ozlijeđenoj osobi. (ke)

Ilustracija / Auto je na pješaka naletio usred mračne noći

FOTO: ILUSTRACIJA