BEŠĆUTNIK U BIJEGU Policija traži zlotvora koji je u centru grada pokosio dvije pješakinje


Autor: podravski.hr — 17.03.2018. / 10:10 Crna kronika

Ilustracija / Policija i dalje intenzivno traga za fantomskim vozačem

Bešćutni vozač, koji je u ponedjeljak 5. veljače, na pješačkom prijelazu na raskrižju Basaričekove i Starčevićeve u Koprivnici pokosio dvije pješakinje, još uvijek bježi ruci pravde. Koprivnička policija, nemoćna u pronalasku odbjeglog zlotvora koji je ostavio ozlijeđene pješakinje i pobjegao u nepoznato, odlučila je potražiti pomoć građana i mogućih očevidaca. Od prometne nesreće u centru Koprivnice prošlo je sada već 40-ak dana.

– Molimo eventualne očevice ili druge koji imaju bilo kakve spoznaje o ovoj prometnoj nesreći da o korisnim saznanjima obavijeste policiju na broj 192 ili u Postaju prometne policije Koprivnica na broj 048/656-539 – zavapili su plavci koji, kako navode, do sada, svim poduzetim radnjama nisu došli do korisnih informacija o nepoznatom vozaču i vozilu.

Prometna se, podsjetimo dogodila u ponedjeljak 5. veljače, oko 6.35 sati. Vozač automobila naletio je na dvije pješakinje, kojom prilikom je jedna teže, a jedna lakše ozlijeđena. Nije zaustavio auto i pokušao pomoći ozlijeđenima te je napustio mjesto događaja i policija otad traga za njime. (ib)