Besplatno predavanje: Sve o energetskoj obnovi obiteljskih kuća

Energetska zadruga KLIK iz Križevaca poziva sve građane na besplatno informativno predavanje o Javnom pozivu za energetsku obnovu obiteljskih kuća koje će se održati u Energetsko-klimatskom uredu na adresi Ivana Zakmardija Dijankovečkog 8, u utorak s početkom u 19:00 sati.

Na predavanju će biti predstavljeni detalji Javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i uvjeti sufinanciranja s naglaskom na popis potrebne dokumentacije.

Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća objavljen je 15. rujna, a prijave se započinju zaprimati 14. listopada od 9:00 sati. Predavanje će biti organizirano poštujući sve epidemiološke mjere, stoga je prijava na predavanje obavezna. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/3nVKfNf, a organizatori mole sve sudionike predavanja da ponesu maske za lice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI