BEZ KROVA NAD GLAVOM Gospođi Milki izgorjelo je cijelo krovište i skromni dom joj je uništen

Svi koji bi Milki mogli pomoći, bilo u materijalu ili novcu, mogu se javiti na njezin broj telefona 099/402-0182


Autor: podravski.hr — 10.03.2018. / 16:45 Aktualno

Sirota Milka Rogina dobre ljude moli za pomoć

Požar u kojem je izgorjelo cijelo krovište na kući Milke Rogine iz ludbreškog naselja Selnik samo je nastavak velikih tragedija koje je ova hrabra i uporna žena proživjela u svom životu. Njena životna priča nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, a još više začuđuje s kolikim se žarom Milka bori protiv svih nedaća koje su je pogodile.
Kada je Milka u nedjeljno jutro čula pucketanje vatre, što ju je i probudilo, mislila je da sanja, ali kada je iz svoje spavaće sobe izašla u dnevni boravak, dočekao ju je strašan prizor dima i vatre koja guta kuću. O tome su nedavno izvijestili na našem portalu, a tekst možete pogledati OVDJE.
– Čula sam zvukove vatre, ali nije mi bilo niti na kraju pameti da mi gori kuća. Prema prizoru koji sam zatekla, isprva sam mislila da mi je meteor pao na kuću jer se krovište urušilo točno kao da je nešto na njega palo – objasnila je Milka, koju je samo slučajnost spasila od sigurne smrti.
– Sve do te noći spavala sam u dnevnom boravku jer je bilo hladno. U nedjelju navečer mislila sam si da je malo zatoplilo, pa sam odlučila otići spavati u sobu. Da sam ostala spavati u dnevnom boravku, plamteće krovište urušilo bi se na mene i ne bi mi bilo spasa – ističe ona.
Sada više nema gdje živjeti. Svi koji bi Milki mogli pomoći, bilo u materijalu ili novcu, mogu se javiti na njezin broj telefona 099/402-0182.(md)
FOTO: NIKOLA WOLF