BEZ MILOSTI Katalinić iz Slavena potjerao najboljeg strijelca HNL-a svih vremena Davora Vugrinca!

Što ću ih držati, da sjede na klupi i trče deset minuta na utakmici... To nikome nije u interesu, kazao nam je danas trener farmaceuta Ivan Katalinić, koji je, uz Vugrinca, iz Kluba još maknuo Šabana, Baratela i Marasa


Autor: podravski.hr — 02.07.2013. / 15:22 Sport

KOPRIVNICA – Trener Slavena Ivan Katalinić danas je potvrdio kako više ne računa na napadača Martina Šabana, veznjaka Antu Batarela, kapetana Alena Marasa i najboljeg strijelca Prve HNL svih vremena Davora Vugrinca. Tu ‘bombu’ iz Slavenove svlačionice prvi je danas doznao Večernji list.
– Točno je, Vugrinec, Šaban, Maras i Batarelo nisu više članovi prve ekipe, više ne mogu trenirati s nama. To je moja odluka koju sam donio i predložio ljudima u klubu, oni su to prihvatili, a ugovori su raskinuti sa Šabanom, Batarelom i Marasom – kazao nam je trener Slavena Ivan Katalinić koji je procijenio kako na tim pozicijama ima bolja igračka rješenja.
– Što ću ih držati da sjede na klupi i trče deset minuta na utakmici… To nikome nije u interesu – kazao je Katalinić tumačeći svoju odluku.
Iz kluba nam se nitko nije javio, a pokušali smo dobiti direktora Šimunovića i sportskog direktora Sovića. Od otpuštenih igrača, samo Davor Vugrinec nije raskinuo ugovor i on će, čini se, do kraja tražiti da mu Slaven ispoštuje ugovor.
Na fotografiji: Davor Vugrinec jedini ne želi dragovoljno raskinuti ugovor