Bez svečanosti: Zavod za javno zdravstvo obilježio 28 godina rada

Bez ikakvih događanja i prigodnih svečanosti Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije obilježio je 28 godina postojanja i djelovanja. Rad te ustanove i njezinih djelatnika posebno je došao do izražaja u posljednje dvije godine nakon što nam je pandemija koronavirusa uvelike promijenila način života i svakodnevicu.

– Održalo nas je izuzetno zajedništvo i podrška jednih prema drugima u svim izazovima koji su stavljeni pred nas u toj potpuno novoj i svima nepoznatoj i neizvjesnoj situaciji. I nikada nismo zatvorili svoja vrata našim sugrađanima, bili smo im na usluzi i u najtežim trenucima lockdowna – kazala je dr. Draženka Vadla.  

Sve što rade za našu zajednicu možete pročitati u njihovoj Monografiji, napisanoj u čast svih dosadašnjih djelatnika županijskog Zavoda za javno zdravstvo, u kojoj je prikazan dio atmosfere u obavljanju brojnih drugih poslova putem kojih će i dalje služiti stanovnicima Podravine i Prigorja.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI