BIG BROTHER HSS-ovci mislili da sastanče u tajnosti, ali kamera je ostala uključena

Podravski list profile
Neeee, to nije na mom dnevnom redu, o tome uopće ne razmišljam. Razgovarali smo... – kazao nam je Petrić kad smo ga nazvali i kazali mu kako je noćni stranački kružok bio prenošen uživo

Trojica najistaknutijih koprivničkih HSS-ovaca sinoć su, nakon svršetka sjednice koprivničkog Gradskog vijeća, oko 22 sata odlučili u miru održati mali kružok, no zbog toga što je nekim slučajem ostala uključena kamera koja je prenosila sjednicu gradskog parlamenta, njihov sastanak nije prošao u diskreciji.

Na fotografiji, odnosno screen shotu onoga što je videokamera nastavila snimati nakon što su gradski vijećnici, iscrpljeni šestosatnom raspravom, otišli iz gradske vijećnice, u kutu su se stisnuli Nenad Martinaga, šef koprivničkog HSS-a, njegov prethodnik Ivan Pal i, u sredini, sveučilišni profesor Hrvoje Petrić, jedan od potpredsjednika stranke.

Mali sastanak, čiju je intimu narušio gradski službenik koji je zaboravio isključiti kameru, upriličen je uoči subotnjih izbora za šefa županijskog HSS-a, na kojima je Petrić jedan od trojice kandidata. Izbori se održavaju u subotu u Koprivničkim Bregima, a Petrićevi su protukandidati bregovski načelnik Mario Hudić i načelnik Koprivničkog Ivanca Mario Švegović.

Ovih dana političkim kružocima proširila se priča kako se Petrić namjerava povući iz te utrke, iako je, navodno, favorit stranačkog šefa Kreše Beljaka i koprivničkog ogranka, pa bi se “mali stranački sastanak” u tom smislu mogao protumačiti kao pokušaj Martinage i Pala da ga odvrate od takve odluke.

Međutim, Petrić je opovrgnuo odustanak od kandidature.

– Neeee, to nije na mom dnevnom redu, o tome uopće ne razmišljam. Razgovarali smo… – kazao nam je Petrić kad smo ga nazvali i kazali mu kako je noćni stranački kružok bio prenošen uživo. Do unutarstranačkih izbora u HSS-u dolazi zbog toga što je bivši županijski šef stranke Mladen Mađer prešao u tabor i stranku zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti