BIJELI ILI PLAVI Hajdukovci u vrhu NK Slavena Belupa: na čijoj je strani srce kad igraju ta dva kluba

Bila boja srcu je prirasla i još jednom važnom slavenašu, klupskom direktoru Zvonimiru Šimunoviću


Autor: podravski.hr — 26.11.2017. / 13:08 Sport

Vedran Šimunović i Marin Pucar stižu na utakmicu Slavena i Istre

Predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar redovit je gost na tribinama Gradskog stadiona u Koprivnici. Kao pasionirani ljubitelj nogometa, dolazi bodriti nogometaše Slavena Belupa u društvu prijatelja i najbližih poslovnih suradnika. Tako je bilo i jučer, na prvoligaškoj utakmici Slavena i Istre.
Pucar, rođeni Zadranin i zamjenik predsjednika Slavena Belupa, više je puta priznao kako od malih nogu navija za splitski Hajduk, ali samo kad ne igra protiv Slavena. Društvo mu na tribinama koprivničkog stadiona prave ostali podravkaši koji su od malih nogu ‘zaraženi’ nogometom.

Milan Šarlija (lijevo stoji), Robert Markulin i Josip Sulimanec (sjede), Marin Pucar i Zdravko Petras (desno stoje)

Primjerice, Podravkin direktor u Sarajevu Milan Šarlija i moćni kompanijski potpredsjednik za marketing Vedran Šimunović. Obojica su sportske karijere ostvarili igrajući za Slaven, a kasnije su postali važni menadžeri u Podravki. I još jedna spona sa šefom – obojica su navijači Hajduka, ali samo kad ne igra protiv Slavena.
Bila boja srcu je prirasla i još jednom važnom slavenašu, klupskom direktoru Zvonimiru Šimunoviću, koji se oduvijek deklarira kao fetivi hajdukovac. No, i Šimunović jasno razdvaja svoje dvije ljubavi – bilu i plavu boju. Kad splitski bili igraju protiv koprivničkih plavih – onda refren one pjesme Doris Dragović, neslužbene himne Torcide, završava malo drugačije od originala: “…a treća je plava boja”. (rm)

Slavenove navijačice u srazu protiv Istre

Larisa Briški, tajnica Slavenova direktora

Posebna gošća na ulazu za VIP uzvanike

FOTO: NIKOLA WOLF