BIO JE STRAŠNO ŽEDAN Dvaput u istom danu pijani vozač naletio na policiju. Najprije su ga uhitili rano ujutro, a potom i navečer…

Vozač je sinoć ponovno uhićen i danas je odveden u Prekršajni sud radi provođenja žurnog postupka - potvrdio nam je glasnogovornik policije


Autor: podravski.hr — 20.08.2018. / 16:11 Crna kronika

Ilustracija / Nije se proslavio naš subotnji rekorder

Nevjerojatan slučaj u Podravini – policijaci su dvaput u istom danu, u razmaku od samo 16 sati, morali privoditi i zatvarati pijanog vozača (62) koji je, unatoč silnim promilima, jučer ujutro i navečer pošteno nakresan sjeo za volan.
Nakresani vozač iz Pitomače plavcima je najprije dolijao jučer u zoru, oko 4,20 sati, a napuhao je 1,46 promila. Pijani vozač odmah je uhićen i nakon liječničkog pregleda smješten u policijski ‘apartman’ na triježnjenje te mu je odmah oduzeta vozačka dozvola.
Nakon propisane procedure i triježnjenja, pušten je na slobodu jučer oko 17 sati. No, nisu prošla ni četiri sata, a opet je pao u policijskoj ‘sačekuši’. Oko 20.50 sati policijska patrola ponovno je zaustavila 62-godišnjaka koji je očito odlučio pojačati s alkoholnom dozom jer je u drugom naletu na plavce napuhao nešto više – 1,95 promila.
– Vozač je ponovno uhićen i danas je odveden u Prekršajni sud u Virovitici radi provođenja žurnog postupka. Vozač je recividist u činjenju prekršaja i već je bio kažnjavan – kaže nam Josip Štajdohar, glasnogovornik Policijske uprave virovitičko–podravske. (db)
FOTO: ILUSTRACIJA