Biskup Bože Radoš posjetio Kalinovac

Varaždinski biskup mons. Bože Radoš tijekom redovne vizitacije župe sv. Luke evanđelista zajedno sa župnikom Ivicom Gladoićem te svojim tajnikom, vlč. Markom Domiterom, u utorak je posjetio i Općinu Kalinovac. Ondje su ga dočekali, uz općinskog načelnika Darka Sobotu, i  predsjednik Općinskog vijeća Općine Kalinovac Ivan Patačko, ravnateljica DV Bubamara Kalinovac Ivana Biruš, ravnateljica OŠ I.L. Croata Kalinovac Mirjana Bazijanec i svi djelatnici Općine Kalinovac.

– Općinski načelnik i saborski zastupnik Darko Sobota predstavio je biskupu rad Općine i aktualne mjere kojima Općina želi ponajprije zaustaviti negativni demografski trend uz želju da Kalinovac bude poželjno mjesto za život. Naglasio je izvrsnu suradnju Župe i Općine uz želju da se takva suradnja nastavi i dalje – poručili su iz Općine Kalinovac te dodali da je biskup izrazio veliko zadovoljstvo što je posjetio njihovu sredinu te što Općina podupire svoje mještane u svim segmentima života, a župnik Ivica Gladoić naglasio je kako je od samog dolaska lijepo primljen u Župi te kako ima dobru suradnju s načelnikom i svim djelatnicima Općine.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI