Biskup Radoš posjetio Općinu Novo Virje i DV Bregunica

Varaždinski biskup Bože Radoš u ponedjeljak je posjetio općinu Novo Virje. U sklopu redovne vizitacije Župe svetog Josipa posjetio je i općinsku upravu gdje su ga dočekali načelnik Općine Mirko Remetović, predsjednica Općinskog vijeća Katarina Kozarić – Šabarić, općinski vijećnik te djelatnici Općine Novo Virje, dok su u pratnji biskupa bili njegov tajnik vlč. Marko Domiter i župnik u Novom Virju vlč. Damir Slamek.

Načelnik Remetović upoznao je goste s radom Općine Novo Virje i projektima koji se provode, nakon čega je uslijedilo razgledavanje stalnog postava Galerije Marijan Jakubin na katu općinske zgrade. Biskup Radoš tom prilikom posjetio je i Dječji vrtić Bregunica, gdje se susreo s ravnateljicom vrtića, djelatnicima te mališanima. – Djeca su biskupa dočekala pjesmom te je organizirano zajedničko druženje nakon kojeg je biskup darivao djecu. Djevojčice predškolarke biskupu su predale poklon kao uspomenu na zajedničko druženje – poručili su iz Bregunice.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI