Biste li popili pivo u ovoj ukletoj pivnici?

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

The Ferry House, najstariji londonski pub, krije dva neobična gosta. Osoblje tog puba tvrdi da su najmanje dva duha stalno prisutna. Kažu kako su s njima stalno prijateljski nastrojen duh djevojčice i čangrizavi, ćelavi muškarac.

Lisa Riddiough (53) vodi pub zadnje dvije godine i kaže kako ima zanimljivu povijest jer postoji još od vremena Tudora.

„Čim sam došla ovdje osjetila sam neku neobičnu prisutnost. Počela sam primjećivati kako stvari nestaju i pojavljuju se na neobičnim mjestima. Knjige bi se pojavile niotkuda i padale s polica“, rekla je za Daily Star.

Kuhar Daniel Barberwick (43) kaže kako se duh djevojčice igra s njim.

Osim zaigrane djevojčice, u pubu je navodno i duh muškarca

„Osjećam da je to zaigrana djevojčica. Često mi pali i gasi svjetla ili mi uzme pjenjaču ili upaljač kojim palim plamen na štednjaku pa mi ih vrati uvijek na drugo mjesto. Ja sam jedini u kuhinji pa znam da nema smisla da se stvari pojavljuju na tako neobičnim mjestima“, zaključio je.

No osoblje smatra kako na katu živi puno zlobniji duh nego što je to duh ove dobronamjerne djevojčice.

Dečko koji je u pubu radio kao konobar kaže da mu je duh muškarca stajao kod kreveta

„Dečko koji je ovdje radio kao konobar živio je u sobi na katu sa svojom djevojkom i pričao mi je kako se nekoliko puta probudio u noći i vidio visokog, ćelavog muškarca kako stoji pored njegova kreveta. Bio je prestravljen. Prijašnji kuhar rekao je kako ga je misteriozna figura lovila po stepenicama. Osobno nisam vidjela te duhove, ali osjećate njihovu prisutnost kada uđete. Voljela bih da ljudi sami dođu to iskusiti jer ne možete to riječima nekome objasniti“, rekla je Lisa pozivajući one hrabrije da dođu i uvjere se sami da su stalni stanari ovoga puba zaista duhovi.

FOTO flickr.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI