Bivši supružnici se optužuju: Ukrala mi je sav novac s računa. Ona: Izbacio me van kao psa!

Ivan sa šireg đurđevačkog područja (identitet poznat redakciji) ogorčen je na svoju bivšu suprugu koja ga je, tvrdi on, pokrala. Kad je prošlog utorka došao u  banku, na njegovu tekućem računu, kaže on, nije bilo niti jedne kune, a sav novac podigla je njegova bivša supruga.

– Zaboravio sam da ima punomoć za moj tekući račun i čim mi je sjela mirovina za studeni, ona je podigla sav novac. Doslovno me pokrala i nikako se ne mogu s tim pomiriti. Još kad je otišla od mene “podrapala” je sve račune pa sad moram obilaziti komunalne tvrtke i Elektru kako bih dobio nova zaduženja za režije – žali se Ivan.

Ivan: Prijetila mi je nožem, ozlijedila me šarafcigerom

U posljednjih nekoliko mjeseci, dodaje Ivan, bivša supruga učestalo ga je znala i fizički napadati.

– Prijetila mi je nožem kojim me je čak porezala po ruci, a ‘šarafcigerom’ mi je ozlijedila rame. Uz sve to, još me ugrizla po ruci. Preko toga sam nekako prešao, ali neću dopustiti da me potkrada. Sad sam joj konačno otkazao punomoć pa više neće moći krasti novac s mog računa – kaže Ivan.

Ana (identitet poznat redakciji), bivša Ivanova supruga, ne poriče da je podigla novac s tekućeg računa, a za taj potez, kaže ona, imala je valjane razloge.

– Stalno me maltretirao i zlostavljao, a sve se dodatno zakuhalo kad auto koji glasi na mene nisam htjela pripisati na njega. Otad je postao nemoguć, a prijetio je i mojoj obitelji. Prije nego što sam otišla od njega, puna četiri dana nije mi dozvolio da grijem kuću i smrzavala sam se. Na kraju me je otjerao bez ičega i doslovno izbacio na ulicu kao psa – priča nam Ana.

Tijekom braka, dodaje ona, plaćala je njegove brojne kazne, a ulagala je i u kuću u kojoj su živjeli.

– Kako me izbacio iz kuće bez ičega, odlučila sam podići novac s njegova računa. Taj iznos nije ni približan onomu koji sam uložila u naš nekadašnji dom.    

On je mene psihički i fizički uništio, a da je nasilnik mogu potvrditi i presude koje je dobio. Meni je sad najvažnije to što više nisam u paklu koji mi je svakodnevno priređivao – zaključila je Ana.

FOTO Nikola Wolf

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI