BIZARNA NESREĆA ‘Veseli’ trojac na traktoru: mladića (21) u noći poklopac motora bacio na cestu

Vozač (26) je na zadnjem lijevom blatobranu prevozio 23-godišnjaka, a na prednjem dijelu, između poluge za vuču i poklopca motora, 21-godišnjaka


Autor: podravski.hr — 03.07.2018. / 9:53 Crna kronika

Ilustracija / Trojica mladića vozila su se na traktoru sinoć oko 22.30 sati

Dvojica alkoholiziranih mladića ozlijeđena su sinoć u dvama prometnim nesrećama u okolici Ludbrega. Obojici je pružena hitna medicinska pomoć te su zbrinuti u bolnici.
Prvi je oko 22.25 sati u Velikom Bukovcu stradao 21-godišnjak koji se kao putnik vozio na traktoru kojim je pod utjecajem alkohola od 0,70 promila upravljao mladić (26). On je na zadnjem lijevom blatobranu prevozio 23-godišnjaka, a na prednjem dijelu, između poluge za vuču i poklopca motora, 21-godišnjaka.
“Tom prilikom je došlo do podizanja poklopca motora prema naprijed za koji se pridržavao 21-godišnjak, nakon čega je isti pao na kolnik. Usljed pada na kolnik, 21-godišnjak je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici”, naveli su u Policijskoj upravi.
Otprilike 20 minuta iza ponoći u Svetom Đurđu pijani je mladić (21) teže ozlijeđen u slijetanju autombila s ceste. Vozio je pod utjecajem alkohola od 1,24 promila.
“Izlaskom iz desnog zavoja zbog neprilagođene brzine kretanja i utjecaja alkohola izgubio je nadzor nad upravljačem, te je sletio van kolnika i udario u prometnu opremu. Nakon toga došlo je do prevrtanja vozila i udara u žičanu betonsku ogradu, nakon čega se odbio i udario u betonski električni stup. Ozlijeđenom vozaču medicinska pomoć je pružena u Općoj bolnici”, otkrivaju u policiji. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA