Bizarni rezultati rutinskog pregleda: ‘Malo su me boljela prsa kada je bilo hladno.’

Kent Ryan Tomao, 36-godišnji je Filipinac koji je dobio novo radno mjesto u lokalnom rudniku. Da bi se zaposlio mora proći liječnički pregled pa je to odlučio i napraviti, uvjeren da je potpuno zdrav i da može početi raditi.

Međutim, nemalo se iznenadio kada su ga liječnici pitali odakle mu oštrica noža u prsima.

“Oduvijek sam se pitao zašto osjećam bol u prsima kada je vani hladno, ali nisam imao pojma da imam nož u prsima. Bol nikada nije bilo ni približno toliko da bih pomislio da odem liječniku. Jednostavno bih čekao da prođe. Ako ništa drugo, laknulo mi je jer sada znam o čemu se radi”, rekao je Tomao.

Ispostavilo se da su muškarca napali noževima prošle godine kada se vraćao kući s posla. Liječnici su ga primili na hitnoj, zašili i dali mu lijekove protiv bolova. Sada su pretrage otkrile kako je nož na svega par centimetara od toga da mu probije pluća.

Iako je ljut jer ne može početi raditi na svom novom poslu dok mu ne uklone oštricu iz prsa, Tomao je rekao kako ne planira tužiti liječnike koji nož nisu maknuli. Rekao je kako će ih samo tražiti da mu sada oštricu maknu besplatno jer nema novaca za operaciju, a ipak smatra da je njihova krivica i da ga nisu dobro pregledali, prenosi Metro.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI