BLAGDANSKI RASPORED Za Božić i Novu godinu svi dućani su zatvoreni, na Štefanje neki i rade

Sve trgovine KTC-a na Badnjak i Staru godinu rade do 16 sati, a na Božić, Štefanje, Novu godinu i Tri kralja neće raditi


Autor: podravski.hr — 24.12.2018. / 10:55 Aktualno

Ilustracija / Svi dućani su zatvoreni na Božić i Novu Godinu

Za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane trgovine će imati posebno radno vrijeme. Sve prodavaonice Sloge podravske trgovine na Badnjak, Štefanje i Staru godinu će raditi od 7 do 14 sati, dok na Božić i Novu godinu neće raditi.

Sve trgovine Kauflanda na Badnjak će raditi do 16 sati, a na Božić i Štefanje bit će zatvorene. Na Staru godinu Kaufland će raditi do 18 sati, a na Novu godinu bit će zatvoren.

Lidl će na Badnjak raditi do 14 sati, a na Staru godinu do 16 sati. Na badnjak, blagdan Svetog Stjepana i na Novu godinu Lidl neće raditi.

Sve trgovine KTC-a na Badnjak i Staru godinu rade do 16 sati, a na Božić, Štefanje, Novu godinu i Tri kralja neće raditi.

Konzum u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu na Badnjak radi do 17 sati, na Staru godinu do 15 sati, a na Božić, Štefanje i Novu godinu neće raditi.

Spar i Interspar u Koprivnici na Badnjak zatvara vrata u 16 sati, na Božić će biti zatvoren, a na Štefanje radi do 14 sati.

Plodine će na Badnjak i na Staru godinu zatvoriti vrata u 18 sati, a na Božić i Novu godinu neće raditi. Na Štefanje će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu. (sm, db)

FOTO: NIKOLA WOLF