Bojan Vručina u humanitarnoj akciji donirao dres

Bojan Vručina poznat je kao hrvatski prvoligaški igrač Slaven Belupa, a kasnije kao nogometni internacionalac. Međutim, manje je poznato da se Bojan rado odaziva humanitarnim akcijama. Tako je iz jedne takve akcije proizašla suradnja između ŠNK Zadrugar i NK Mladost Komet iz Preloga. Član uprave NK Mladost-Komet Zlatko Golomboš-Bibi, na humanitarnoj aukciji prikupljanja sredstava za pomoć Luciji Fleten ponudio je najveći iznos upravo za dres Bojana Vručine.   

-U tom dresu sam igrao za MSV Duisburg u Njemačkoj i to gostujuće utakmice. Nakon što je uplatio donaciju za Lucijino liječenje Bibi je odlučio dres pokloniti Zadrugaru kako bi ga klub mogao dati na neku novu aukciju humanitarnog karaktera. Iz te lijepe geste našeg sportskog prijatelja iz Međimurja, na sastanku dviju klupskih uprava, dogovorena je daljnja suradnja u vidu prijateljskih utakmica. Tako u budućem razdoblju možemo očekivati druženja i prijateljske susrete između Zadrugara iz Hrastovskog i Mladosti-Komet iz Preloga, a možda je to početak još bolje suradnje i na igračkom kadru – rekao je Bojan Vručina, donator dresa i najbolji strijelac Zadrugara.

Dražen Vađunec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI