BOJI SE OPERACIJE: “Kod doktora sam odmalena pa im više baš ne vjerujem”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Đuro Mikačević iz Ruševca blizu Križevaca ima 57 godina, a sa zdravstvenim problemima bori se dugi niz godina. Iako je vozač po struci, ima završenu školu i za rad na građevinskim strojevima pa je tako u životu svašta radio, no danas zbog zdravstvenih problema više ne može. Zbog toga radi na poljoprivredi sa sinom koji odrađuje većinu fizičkog posla dok mu Đuro pomaže koliko može. Kaže kako je u bolnicama bio odmalena, a danas mu najviše muke zadaju bolna koljena.

Đuru smo sreli u Križevcima kako obavlja svakodnevne obaveze

– Još kao mali bio sam u bolnici zbog bronhitisa, a od 31. godine zbog bolesti ne mogu raditi. Prvo sam imao ukliještenje živaca lijeve ruke, pa sam slomio desni gležanj dok sam stao na neravnu podlogu na poslu, no to puknuće je zacijelilo. Ozbiljni problemi počeli su prije pet-šest godina s koljenima. Najprije s desnim, a sad i s lijevim koje je otečeno.

Zbog problema s koljenima Đuro hoda uz pomoć štapa te kaže kako bi trebao odraditi pretrage, no boji se da mu problem ne postane još veći. – Znam da bi to trebalo poslikati, ali to iziskuje i troškove, a bojim se i ne vjerujem previše doktorima jer znam dosta ljudi koji su bili na sličnim operacijama pa im je kasnije bilo samo gore. Ako budem u mogućnosti nešto riješiti, otići ću, ali operacije se bojim – rekao je za kraj Đuro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI