BOMBA S OTOKA Slaven prodao igrača u slavni europski nogometni klub, hrpa novca stiže u Koprivnicu

Slavenov direktor Zvonimir Šimunović nije htio potvrditi niti opovrgnuti ove napise, tek je kratko poručio: "Ne mogu još ništa o tome..."


Autor: podravski.hr — 12.06.2018. / 15:29 Sport

Nikola Katić, vrsni Slavenov stoper, seli se na Otok

Talentirani stoper Slaven Belupa Nikola Katić (21) uskoro bi trebao potpisati za velikana s Otoka! Njegov agent Mladen Kliskinić na Facebooku je objavio fotografiju iz Manchestera i napisao: “Jedan igrač, liječnički pregled, pet sati, sve dobro.” Ovu informaciju prenio je i detaljnije “pročačkao” popularni škotski dnevnik The Scottish Sun koji je upravo objavio kako bi Katić trebao potpisati sa škotskim Glasgow Rangersima. Informacija je objavljena i na društvenim mrežama putem CroatianFootballNewsa. Vrijednost transfera za klub iz Miškinine iznosi vrtoglavih dva milijuna funti, odnosno oko 18 milijuna kuna!

Nikola Katić

Slavenov direktor Zvonimir Šimunović nije htio potvrditi niti opovrgnuti ove napise, tek je kratko poručio: “Ne mogu još ništa o tome, takav je dogovor.” Za usluge ovog braniča uz Rangerse je bio zainteresiran i moskovski Spartak no čini se da je Kliskinić ponajboljeg domaćeg braniča “gurnuo” ipak prema Zapadu. Još se ne zna službeno koliko će od transfera pripasti Slaven Belupu no u svakom slučaju radi se o rekordu i to mnogo većoj svoti od one koju je klubu donio Bistrović nakon potpisa za CSKA (četiri milijuna kuna cca.).

Vijest je objavljena i na društvenim mrežama

Dodajmo i kako Rangerse trenira proslavljeni engleski reprezentativac i bivši igrač Liverpoola Steven Gerrard. Da je stvar s potpisom “hitna” potvrđuje i činjenica da bi se Katić trebao već u petak priključiti početku priprema svog novog kluba. Kluba u kojem su svoje zapažene minute dali i Dado Pršo i Niko Kranjčar. Ono što Katića čini zanimljivim otočkim medijima je činjenica da su ga već počeli uspoređivati s Lukom Modrićem. Ne po igrama nego činjenici da je i Katića, poput Modrića, odbio potpisati splitski Hajduk jer su bili nezadovoljni viđenim.

Katićev agent ovu je objavu podijelio na Facebooku

Katić, rodom iz Ljubuškog (BiH), a došao je iz Neretvanca iz Opuzena. U Slavenu je odigrao 69 utakmica, postigao tri gola i četiri puta asistirao. Upisao je i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju, i to u pobjedi protiv Meksika (1:2). No, stranim je skautima upao u oko ponajprije zbog odličnih igara u zadnjoj liniji u nacionalnom prvenstvu. (ib)
FOTO: NIKOLA WOLF