BOŽIĆNI LOV Lovački šefovi malo se svađali pa uzeli puške u ruke i složno odjurili u obližnju šumu


Autor: podravski.hr — 17.12.2017. / 19:01 Aktualno

Podravsko-prigorski lovci nakon skupštine zaputili su se u lov

Lovačka udruga Zec iz Kuzminca u subotu je bila domaćin skupštine Županijskog lovačkog saveza, nakon koje je održan tradicionalni božićni lov. Skupštinom Županijskog lovačkog saveza predsjedao je Nevenko Jakopović, zajedno s tajnikom Zlatkom Pavlićem. Razglabalo se o tekućim problemima lovaca, no neke su točke izazvale vrlo dinamične rasprave koje su na mahove ličile više na svađu i prepirku među pojedincima nego na konstruktivno raspravljanje.

Lovci su se nakon prepirke na skupštini zajedno uputili u lov

Lovci su se također, žalili na velike štete koje trpe zbog naleta na divljač te prigovorili Lovačkom savezu zašto se više ne zauzme za promjenu zakona prema kojem bi i lovci bili pozvani na očevid prometnih nesreća u kojima se naletjelo na divljač. Jedan je lovac rekao da oni gube dvostruko, a nitko ništa nije poduzeo.

Lovci su se nakon lova počastili raznim delicijama

No, i prepirkama je nakon nekog vremena došao kraj pa su se lovci zajedno uputili u lovište. Nakon zajedničkog lova uslijedio je domjenak s ukusnim lovačkim delicijama pa su podravsko-prigorski lovci nakratko zaboravili na nesuglasice i lijepo se zabavili. (ke)

FOTO: Karlo Eisenbeisser