Braća Škrinjar i njihov bmw: Želimo biti prijatelji policiji i onima koji si vole popiti

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pitomača od ovog tjedna dobiva svoju prvu autotaksi službu. Braća Matija i Zlatko Škrinjar iz Pitomače odlučili su svoj biznis proširiti i na taksi te su uvjereni da će na pitomačkom području biti velika potražnja za prijevozom koji nude.

– Pitomača je po svim karakteristikama grad, a i sa svim naseljima ima više od 10.000 stanovnika pa nema sumnje da je taksi potreban. Mi ćemo prvenstveno biti prijatelji policiji jer odsad više neće biti potrebe da se sjeda za volan pod utjecajem alkohola. To nam je i bila nit vodilja u pokretanju taksi-biznisa jer se odsad Pitomačani mogu opustiti i dobro zabaviti bez brige kako će se dovesti do svojih kuća – kaže Zlatko Škrinjar.

Sve više starijih Pitomačana, kažu braća Škrinjar, također treba prijevoz do svog odredišta pa su uvjereni da će i oni biti njihove mušterije.

– Okolna općinska naselja nemaju potrebne autobusne linije pa i tu vidimo priliku za dobrim poslovanjem – kaže Matija Škrinjar.

Trenutno će njihova taksi služba imati jedan auto, BMW, a ako će interes biti velik, braća namjeravaju i povećati vozni park. U planu je da taksi služba braće Škrinjar uskoro bude dostupna i mještanima susjednih općina Kloštar Podravski i Podravske Sesvete.

FOTO Begović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI