BRAVO ZA POLICIJU Uhićene žene koje su diljem Podravine napadale i pljačkale jadne starice

Portal Podravski.hr jedini je izvijestio o napadima na jadne žene, slijepu 95-godišnjakinju iz Đelekovca i 86-godišnjakinju koja s bolesnim sinom živi u Imbriovcu


Autor: podravski.hr — 27.01.2019. / 8:49 Crna kronika

Slijepa baka Marija Petrić (95) bila je žrtva razbojnica

Uhićene su tri ženske osobe za koje se sumnja da su odgovorne za serije napada na starije osobe u Podravini! Kako je koprivnička policija jutros priopćila, riječ je o 53, 32 i 28-godišnjakinji s područja Međimurske županije, a tereti ih se za počinjenje kaznenih djela tjelesne ozljede i krađe.

Portal Podravski.hr jedini je izvijestio o napadima na jadne žene, slijepu 95-godišnjakinju iz Đelekovca i 86-godišnjakinju koja s bolesnim sinom živi u Imbriovcu. Zasad nije poznato hoće li se razbojnice teretiti i za sličan napad na ženu kod Ludbrega.

– Sumnja se da su osumnjičene 53 i 32–godišnjakinja, 14. siječnja, oko 10 sati, u Đelekovcu fizičke napale oštećenu 95–godišnjakinju, koja je zadobila laku tjelesnu ozljedu. Također, sumnja se da su osumnjičene 53 i 32–godišnjakinja, 17. siječnja, oko 15.30 sati, u Imbriovcu iz nezaključane kuće otuđile novac, oštetivši 86–godišnjakinju za više tisuća kuna – naglašavaju u policiji.

U počinjenju kaznenih djela pomagala im je 28–godišnjakinja, za koju se pretpostavlja da ih je vozila automobilom do mjesta počinjenja krađa.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela tjelesne ozljede i krađe protiv osumnjičenica je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a 53 i 32–godišnjakinja su predane pritvorskom nadzorniku – otkrivaju u policiji. (rm)

FOTO:NIKOLA WOLF