Bregovski vatrogasci dobili novo vozilo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnički Bregi u petak je održalo godišnju skupštinu, 110. po redu, koja je ujedno bila i izborna. Za predsjednika Društva izabran je Dalibor Kezele, za zamjenika predsjednika Ivica Hrženjak, za zapovjednika Marijan Sever, za zamjenika zapovjednika Karlo Sever, za predsjednika Nadzornog odbora Josip Šnalcer, a za predsjednika Suda časti Vinko Pintarić.  Ujedno su predstavili i novo vozilo, ford ranger, donaciju Hrvatske vatrogasne zajednice i Ministarstva poljoprivrede.

-U raspravi nakon podnošenja izvješća članovi Skupštine pohvalili su rad društva, istaknuto je odgovorno materijalno poslovanje i pozitivna financijska situacija te prokomentirana donacija društva DVD-u Hrastovica, koju je Društvo uručilo neposredno nakon potresa na Banovini, intervencija naših pripadnika i obrtnika iz naše općine te prve isporuke humanitarne pomoći i građevinskog materijala potresom ugroženom području. Pohvaljeni smo i za pomoć interventnom timu liječnika i zdravstvenih djelatnika volontera koju su našim kombijem otišli u pomoć Glini i Petrinji, među kojima je bio i naš član Marko Ćulumović – rekli su u DVD-u Koprivnički Bregi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI