Bregovski vatrogasci dobili novo vozilo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnički Bregi u petak je održalo godišnju skupštinu, 110. po redu, koja je ujedno bila i izborna. Za predsjednika Društva izabran je Dalibor Kezele, za zamjenika predsjednika Ivica Hrženjak, za zapovjednika Marijan Sever, za zamjenika zapovjednika Karlo Sever, za predsjednika Nadzornog odbora Josip Šnalcer, a za predsjednika Suda časti Vinko Pintarić.  Ujedno su predstavili i novo vozilo, ford ranger, donaciju Hrvatske vatrogasne zajednice i Ministarstva poljoprivrede.

-U raspravi nakon podnošenja izvješća članovi Skupštine pohvalili su rad društva, istaknuto je odgovorno materijalno poslovanje i pozitivna financijska situacija te prokomentirana donacija društva DVD-u Hrastovica, koju je Društvo uručilo neposredno nakon potresa na Banovini, intervencija naših pripadnika i obrtnika iz naše općine te prve isporuke humanitarne pomoći i građevinskog materijala potresom ugroženom području. Pohvaljeni smo i za pomoć interventnom timu liječnika i zdravstvenih djelatnika volontera koju su našim kombijem otišli u pomoć Glini i Petrinji, među kojima je bio i naš član Marko Ćulumović – rekli su u DVD-u Koprivnički Bregi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI