Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Bregunica ponovno dobila oznaku Naš vrtić je siguran

Dječji vrtić Bregunica iz Novog Virja i u ovoj je pedagoškoj godini postao ponosni vlasnik oznake Naš vrtić je siguran. Oznaka je ostvarena kao rezultat uspješnog uključivanja odgojiteljica i djece u projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići kojem je cilj poboljšati znanja i ojačati kompetencije za teme povezane sa sigurnošću u vrtiću, kao i pripremiti djecu i odrasle za izvanredne situacije, pružanje prve pomoći i psihosocijalnu podršku.

smart

U sklopu projekta za zaposlenike vrtića održana je i edukacija iz osnova prve pomoći u suradnji s đurđevačkim Gradskim društvom Crvenog križa.

– Na „prirodne sile“ nažalost ne možemo utjecati, no možemo primijeniti određene sigurnosne postupke kako bismo se osjećali spremnije i sigurnije te pripremili na rad u takvim nepredvidivim uvjetima. Naš vrtić nastavlja s osvješćivanjem i dijeljenjem znanja o tome kako se suočiti s izazovima koje krizne situacije donose – kaže Željka Hrženjak, ravnateljica Dječjeg vrtića Bregunica.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI