BRUTALAN OBRAČUN U GORNJOJ ŠUMI Svekar snahu tukao štakom, svekrva joj gurala prste u grlo!

Nesretnoj snahi liječnici su utvrdili hematom na čelu koji je zaradila od udarca štakom i oštećenje donjeg dijela jezika koje je zaradila od noktiju svekrve koje joj je prste zarila u ždrijelo


Autor: podravski.hr — 24.06.2013. / 15:24 Crna kronika

KOPRIVNICA, MOLVE – Supružnici Martin (57) i Anica (56) iz Gornje Šume kod Molvi pretukli su izvanbračnu suprugu svojeg sina, Martinu, zbog čega je nesretnica završila u bolnici, a cijeli je slučaj nesvakidašnjeg nasilja dobio svoj pravomoćni sudski epilog.
Martini su, prema presudi koprivničke sutkinje Vesne Piškorec – Kuzmić, svekar i svekrva priredili pravi pakao. Dogovorili su se da će je istući pa su je pričekali oko 13 sati u dvorištu obiteljske kuće u Gornjoj Šumi. Zbog otprije narušenih obiteljskih odnosa, najprije je izbila kraća svađa koja je pak još brže prerasla u nesvakidašnje nasilje.
Martin je uzeo štaku u ruke i njom svom snagom zamahnuo i pogodio glavu nekad drage mu sinove djevojke. Od udarca nesretnica je klonula i pala na tlo. No, tada se u sukob umiješala njezina svekrva Anica koja joj je dva svoja prsta lijeve ruke ugurala u usta. Snaha im je nakon toga uspjela pobjeći, a zatražila je liječničku pomoć. Utvrđen joj je hematom na čelu koji je zaradila od udarca štakom i oštećenje donjeg dijela jezika koje je zaradila od noktiju svekrve koje joj je zarila u usta.
Zli su supružnici zbog kaznenog djela protiv života i tijela, nanošenja tjelesne ozljede bliskoj osobi, osuđeni svaki na godinu dana zatvora u koji neće morati ako u roku dvije godine ne počine nova kaznena djela. Sutkinja je svoju odluku donijela prihvativši kazneni nalog koprivničkih tužitelja i svoj sud utemeljila na medicinskoj dokumentaciji i iskazu oštećene Martine te policijskog očevida.