Brutalno pretukao suprugu, prijetio da će ubiti nju, roditelje i onda – sebe!

Nasilnik (30) iz jednog mjesta u općini Koprivnički Bregi kazneno će odgovarati zbog brutalnog tjelesnog iživljavanja nad suprugom. Tužitelji su protiv njega na Općinskom sudu u Koprivnici podignuli optužnicu u kojoj su izneseni detalji sveg užasa koji je nesretna žena preživjela sa svojim suprugom zlostavljačem krajem srpnja prošle godine. Kako se navodi u optužnici, nasilnik je pod utjecajem alkohola u poslijepodnevnim satima najprije vrijeđao suprugu i vikao na nju.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Vukao je za kosu

Zatim ju je rukama uhvatio za kosu i vukao, a potom ju je šakom udario u glavu. Kako bi je zastrašio, vikao je da će prvo ubiti nju, pa njezine roditelje, a onda i samoga sebe. Nakon toga ju je ponovno uhvatio za kosu i vukao je za obje ruke. Kada je nesretna žena uspjela pobjeći od svog zlostavljača k svojim roditeljima, zlotvor je došao za njom i ponovno kako bi je zastrašio vikao: “Sve ću vas riješiti, poubijat ću vas, cigani, lopovi gamad”. Kada ga je supruga zamolila da prestane i da se tako ne može ponašati, ponovno je od muža dobila šakom u glavu. Zlotvor joj je batinama natukao lijevi ručni zglob, zaradila je hematome na objema podlakticama i desnoj strani glave koja joj je uz to bila i natučena. Ozlijedio joj je kapak desnog oka, a zaradila je i kontuziju ramena. Tužitelji u optužnici od suda traže da nasilnika proglasi krivim te da ga se osudi s godinu i deset mjeseci uvjetnog zatvora. Dosad u Hrvatskoj nije kazneno osuđivan, dok je u Njemačkoj gdje radi i prebiva suđen zbog uvrede i vožnje pod utjecajem alkohola.

Morao se braniti

Bešćutni zlotvor na sudu je porekao da je pretukao suprugu, naprotiv, kaže da je supruga nasrnula na njega i da se on morao braniti.

– Kada je supruga otišla k roditeljima, pošao sam za njom i pitao njenog oca koji je ukrao stvari iz moje radionice kada će ih vratiti. Nakon toga su me supruga i njeni roditelji vrijeđali, smijali mi se i govorili mi neka se idem liječiti. Priznajem, udario sam suprugu jer sam “eksplodirao” zbog uvreda. Supruga me udarila nekim željeznim predmetom. Nikome nisam prijetio, niti ga vrijeđao. Svađao sam se sa suprugom, ona je krenula na mene, udarila me i bacila na pod pa sam se branio tako da sam je uhvatio za kosu i odgurivao je od sebe. Pretpostavljam da je masnice zadobila kada se hrvala sa mnom na podu. Za vrijeme boravka u Njemačkoj u našoj je obitelji intervenirala policija zbog obiteljskog nasilja jer me supruga prijavila, no svaki je put povukla prijavu – kazao je nakon uhićenja okrivljeni muškarac.

Napala ga u Njemačkoj

Tijekom ispitivanja kod državnog odvjetništva rekao je supruga njemu govorila da je „đubre, ništ koristi i smeće“, a njezini roditelji su mu se smijali. Dodao je kako su u Njemačkoj dobili socijalnog radnika koji s njima razgovara i pokušava im pomoći u rješavanju problema. Tvrdi kako njegova žena ima problema sa živcima, ali da se ne liječi zbog čega je ostala bez posla, a da ga je u Njemačkoj pokušala ubiti tako što mu je stavila ruke u usta i boksala ga šakom u glavu o čemu posjeduje fotografije na mobitelu, dok je za sebe rekao kako voli popiti, no da nema problema s alkoholom. Roditelji pretučene žene potvrdili su kako je njihova kći vikala upomoć i pobjegla k njima, rekla im što se dogodilo, a on da ju je pred njima udario, da je imala modrice i da im je prijetio. To nije bilo prvi puta da je bio takav, rekla je istražiteljima majka pretučene žene.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI