Brutalno zlostavljanje: Udarao djevojku, gasio joj cigaretu na bradi i ritnuo u međunožje

Užas, zlotvor, bolestan čovjek, sadist… Sve je to blagi opis bezdušnog muškarca od tridesetak godina iz bliže okolice Koprivnice optuženog za nesvakidašnje maltretiranje svoje izvanbračne supruge s kojom ima zajedničko dijete. Koprivnički je Općinski sud ovih dana potvrdio optužnicu koju su protiv njega podignuli tužitelji Općinskog državnog odvjetništva.

Ovaj članak izvorno je objavljen u novom broju Podravskog lista…

ILUSTRACIJA/Nasilnik je nakon uhićenja završio u istražnom zatvoru

Prema toj optužnici, okrivljeni je Koprivničanac učinio svojoj izvanbračnoj supruzi zaista grozne stvari. Kako navode tužitelji, nasilni je muškarac 31. srpnja prošle godine u Koprivnici, kako bi zastrašio svoju izvanbračnu suprugu, na njezin broj mobitela poslao poruku da će je svaki dan tući sve dok se ne promijeni i ne promijeni svoj način razmišljanja. Zaprijetio joj je u poruci neka otiđe iz kuće prije nego se on vrati. Kada se vratio kući, nevjenčana supruga ga je čekala, a on ju je, s čistom namjerom da je ozlijedi, svom snagom nogom šutnuo između prepona. Udarac je joj pogodio stidnicu, a bio je tako jak da je imala pet centimetara dugačak hematom u predjelu međice prema unutarnjoj strani natkoljenice.

Dva dana nakon toga, 2. kolovoza, psihotično se maltretiranje nastavilo nakon što ju je povezao u kamionu na more. Po putu joj je rekao da će je ostaviti na vrhu planine, a nakon toga je ponovno ‘pukao’ i svoj nenormalni bijes iskalio tako što ju je šakom udario u njezino lijevo rame i ruku te je nesretnica zadobila crnjavke i brojne hematome na području lijeve nadlaktice. No, to nije bio kraj užasa jadne žene. Nakon povratka s mora, 4. kolovoza prošle godine, negdje u kasnijim večernjim satima, otprilike oko 22 sata, kako bi zastrašio i ponizio svoju suprugu, rekao joj je da ne zaslužuje živjeti i nakon izgovorenih riječi, kao u nekom bolesno nasilnom filmu, ugasio joj cigaretu na bradi. Nesretnica je pritom na bradi zaradila opeklinu drugog stupnja.

ILUSTRACIJA

U međuvremenu je Općinski sud u Koprivnici nakon potvrđivanja optužnice iz spisa kao nezakonite dokaze izdvojio službene policijske zabilješke tijekom ispitivanja koje su dali jedini svjedoci užasnih događanja, a to su roditelji nesretne žene kojima se njihova kći pojadala i sklonila nakon što je bila zlostavljana i grubo pretučena. Nakon puštanja iz istražnog zatvora nasilniku je i dalje na snazi ostala zabrana približavanja svojoj žrtvi, koja mu je određena, a može trajati najdulje do pravomoćnosti presude. Sud je u međuvremenu zabilješke s ispitivanja roditelja izuzeo kao nezakonite i na njima ne može temeljiti svoju odluku. No, ako zlostavljana žena iz nekog razloga kao izvanbračna supruga odbije svjedočiti protiv njega, na što ima zakonsko pravo, tada će dokazivanje krivnje ovisiti isključivo o umješnosti tužitelja i čvrstoći drugih dokaza koje su tijekom istrage prikupili protiv zlotvora. Kako smo doznali, prema naredbi Centra za socijalnu skrb, zlostavljana se žena mora i redovito podvrgavati testiranju za droge kako ne bi ostala bez djece.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI